Over Stichting Rhedelijk Cultureel – Rhedelijk Cultureel

Over Stichting Rhedelijk Cultureel

Rhedelijk Cultureel is een stichting die lessen en projecten verzorgt en aanbiedt aan jong en oud in muziek, theater en dans in de gemeente Rheden en omgeving.

Rhedelijk Cultureel staat voor hoogstaande kwaliteit in de amateur- en professionele kunst, voor persoonlijke (vak)ontwikkeling en voor een plaats waar (professioneel) theater-, muziek- en danstalent uit de wijde regio naartoe gaat om kennis te maken, verbreden, verdiepen en professionaliseren in de podiumkunsten.

Rhedelijk Cultureel accepteert

GelrePas
Je kunt zelf achteraf je GelrePas korting terugvragen via gelrepas.nl.
Stichting Leergeld
Jeugdcultuurfonds Arnhem

Rhedelijk Cultureel leerplan

Rhedelijk Cultureel biedt doorlopende leerlijnen in de disciplines muziek, dans, theater en musical. Om de doorlopende leerlijnen inzichtelijk te maken en de lessen en jaargangen goed op elkaar aan te laten sluiten is voor elke discipline een richtlijn ontwikkeld.

De uitgangspunten voor het beleid van Rhedelijk Cultureel zijn terug te brengen tot één enkele zin:

Rhedelijk Cultureel is een organisatie die met open vizier voor verbinding, ontmoeting en aansluiting bij maatschappelijke onderwerpen staat voor hoogstaande kwaliteit in de (amateur)kunstwereld, voor persoonlijke (vak)ontwikkeling en voor een plaats waar talent uit de wijde regio naartoe gaat om te ontdekken, verbreden, verdiepen en professionaliseren.

Met dank aan

Rhedelijk Cultureel werkt samen met vele instanties. Zij geven financiële steun aan onze projecten. Daarmee kunnen wij doen wat wij doen. Rhedelijk Cultureel komt aan haar middelen dankzij bijdrages van:

VSB-fonds, Rabobank, Janivo Stichting, Gemeente Rheden, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds ZOZ, Dullertsstichting, Cultuurbedrijf RiQQ / Rhedense instelling voor Cultuur en Kunst.

Daarnaast wordt Rhedelijk Cultureel gesponsord door

Dos Pisos
Feestkleding365.nl
JLS Productions
Story Event Engeneering
TwelveTrains
As Loud As Music Studio

Bestuur

Stichting Rhedelijk Cultureel wordt bestuurd door:

Voorzitter / Cathelijne Maat
Secretaris / Miranda Huijs
Penningmeester / Mick Stomp

De dagelijkse leiding is in handen van Jowin Heemskerk.

Heeft u interesse als lid van ons bestuur dan kunt u contact opnemen met Jowin Heemskerk: info@rhedelijkcultureel.nl / 06 42 42 38 75.

Onze statuten, een uittreksel van de Kamer van Koophandel en ons meerjarenbeleidsplan kunt u eveneens opvragen bij Jowin Heemskerk. Tevens kunt u gegevens opvragen over de uitbetalingen en salarisindicaties. Honoraria liggen, voor alle medewerkers, tussen de € 25,00 en € 65,00 per uur op basis van een zzp-overeenkomst.

Alle medewerkers van Rhedelijk Cultureel hebben, voordat de eerste opdracht wordt uitgevoerd, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegd. Deze zijn tevens in te zien.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.