Automatische incasso – Rhedelijk Cultureel

Automatische incasso

De eerste betaling van je gekozen betalingsregeling reken je af met iDEAL via je eigen bank. Met deze eerste iDEAL betaling geef je ook toestemming aan Rhedelijk Cultureel om voortaan de bedragen van je gekozen betalingsregeling van je bankrekening af te schrijven via automatische SEPA incasso.

Wij maken gebruik van het online betaalsysteem Mollie. De afschrijving van je betalingsregeling verschijnt op je afschrift als via Mollie.

Door het eerste bedrag van de betalingsregeling met iDEAL te betalen geef je:

  1. toestemming aan Mollie om een opdracht te sturen naar je bank om het betreffende bedrag van je rekening af te schrijven en
  2. toestemming aan je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Mollie.

Verzoeken tot afschrijvingen worden alléén uitgevoerd in opdracht van Rhedelijk Cultureel. 

Als je het niet eens bent met de afschrijving kun je deze laten terugboeken door je bank. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Bij je bank kun je informatie krijgen over je rechten met betrekking tot de incasso machtiging.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@rhedelijkcultureel.nl.

Mollie online betaalsysteem

Mollie is een Nederlands betaalsysteem en maakt gebruik van SEPA Incasso, het Europees systeem voor automatische incasso. Lees meer over Mollie op hun eigen website.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.