Informatie – Rhedelijk Cultureel

Informatie

Rhedelijk Cultureel is een stichting die door middel van muziek-, theater- en danseducatie aansluit bij maatschappelijke vraagstukken en streeft naar een zo groot mogelijke ontwikkeling van het (jonge-, jongeren- en professioneel-) talent en waar verbinding met deelnemers en de wijde regio centraal staat.

Rhedelijk Cultureel is een organisatie die staat voor hoogstaande kwaliteit in de podiumkunst, voor persoonlijke (vak)ontwikkeling en voor een plaats waar talent uit de wijde regio naartoe gaat om te ontdekken, kennismaken, verbreden, verdiepen en professionaliseren. Om dit te bereiken zorgt Rhedelijk Cultureel voor een blijvende hoge kwaliteit van makers, docenten, begeleiders, acteurs, musici, dansers en andere medewerkers en werkt de stichting met concrete leerlijnen. Ook zorgt zij voor een constante nieuwe impuls van creativiteit, kansen zien én grijpen en een blijvend verbinden met andere organisaties en maatschappelijke initiatieven.

Door de aanwezige expertise binnen het vaste team (bijna 60 zzp-ers) en door een groot en breed georiënteerd netwerk waarmee zij samenwerkt is Rhedelijk Cultureel een stichting die talentontwikkeling voor jongeren en jonge professionals in de kunsten naar een hoger plan brengt en een basisstation is in de Rhedense samenleving.

In de vijf jaar die Rhedelijk Cultureel nu bestaat is de stichting een snelgroeiende en exclusieve aanbieder gebleken in podiumkunsteducatie.  Nu streeft de stichting niet alleen naar exclusiviteit maar juist ook naar een inclusieve interne en externe organisatie. Daar staat niet alleen de (vak)ontwikkeling centraal, maar ook een aandeel in kleine zorg, leerbehoefte, zelfredzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid is onderdeel van de werkwijze.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.