Festival Sterke meiden – Rhedelijk Cultureel

Festival Sterke meiden

Wil je een hele dag genieten van allemaal meiden in de hoofdrol?

Festival Sterke meiden Rhedelijk Cultureel

Sneeuwwitje en…

Sneeuwwitje en… gaat over het alom bekende sprookje, maar dan toch even anders! We hebben naar aanleiding van een tekst van Jules Deelder alvast een spectaculair ander uitgangspunt genomen. Vorig seizoen zijn we al begonnen met deze musical, maar iedereen kan natuurlijk gewoon nog meedoen! Kom jij de avonturen van Sneeuwwitje, de dwergen, de jager, de prins en de heks ook beleven?

Carmen

Musical Carmen wordt een spektakel dat je niet wilt missen! Word jij ook verliefd op Carmen? De gelijknamige opera van Bizet is uitgangspunt voor een bijzondere rauwe en ontroerende vertaling die door Jowin Heemskerk en Marije Heemskerk is geschreven. Een steenfabriek, een mooie Carmen, meerdere mannen, rare tijden… Allemaal ingrediënten voor een grootste, meeslepende musical die gespeeld wordt door 30 talentvolle jongeren en volwassenen.

Annie

Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan, een verschrikkelijke tiran die de meisjes hard laat werken.

Geen evenementen gevonden waarvoor tickets beschikbaar zijn.

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.