Docenten en medewerkers

Andrej Bragin Rhedelijk CultureelAndrej Bragin

Docent gitaar

In mijn lessen staat speelplezier voorop. Naast veel ervaring op lesgeef gebied (zowel individueel als groepjes, en op alle niveaus), heb ik ook veel praktijk ervaring, en dat komt terug in de lessen; bij muziek maken gaat het vooral om: doen! en niet teveel praten. Naast het gitaarspelen zelf en alles wat daarbij komt kijken, kunnen er ook onderwerpen aan bod komen als; podiumpresentatie, liedjes schrijven, apparatuur, een goede sound maken en nog veel meer.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderd, en worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de leerling zelf.

Charell Peters / Creator of Movement
Charell Peters - Rhedelijk Cultureel

Docent dans

Hi! Mijn naam is Charell, eigenaar van Create Dance en daarnaast docent en choreografe voor uiteenlopende (dans)projecten. Ik wil mensen inspireren om in beweging te komen, in de breedste zin van het woord! In mijn lessen en repetities werk je hard aan het ontwikkelen van je eigen creativiteit, (dans)talent en vooral emotionele beleving. Buiten mijn eigen danswereld ben ik ‘Rhedelijk verantwoordelijk’ voor de wekelijkse planning en interne communicatie bij Rhedelijk Cultureel.


Emma Loeffen - Rhedelijk CultureelEmma Loeffen

Docent zang

Veel zangers en zangeressen vinden het erg fijn dat ze hun emoties kwijt kunnen in het maken van muziek. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je je publiek kunt raken met jouw eigen verhaal? In mijn lessen kunnen we samen gaan werken aan o.a. interpretatie van tekst, inlevingsvermogen en (podium)presentatie, maar ook kunnen we bijvoorbeeld werken aan zangtechniek, ritmiek en bereik. We delen de lessen in naar jouw eigen wensen en behoeftes, en daarbij zorg ik ervoor dat de lessen uitdagend blijven, zodat je altijd het gevoel hebt dat je iets nieuws hebt geleerd en niet stil hebt gezeten.

Dit allemaal in een sfeer waarin vertrouwen centraal staat en waarin jij je helemaal op je gemak voelt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ik zie je graag een keertje verschijnen in een van mijn lessen!

Jowin Heemskerk Rhedelijk CultureelJowin Heemskerk

Docent theater

Tijdens mijn lessen en repetities werk ik graag hard door aan toneelstukken en musicals. We willen natuurlijk veel leren en mooie dingen maken! We werken samen aan de rol, het spelen van emoties, spelenergie, muzikaliteit, inleving en nog veel meer. Ik hou van humoristische voorstellingen met een ontroerend einde. Of je nu acteur wilt worden of niet: plezier, durf en vertrouwen staan voorop.

Marije Heemskerk Rhedelijk CultureelMarije Heemskerk

Docent klassieke zang, koren en piano

Bij mijn lessen en repetities gaat het voornamelijk om de beleving van de muziek, en als je zingt ook van de tekst. Je moet het voelen! Ik begeleid je erbij hoe je jezelf zo goed mogelijk muzikaal kunt uitdrukken en daaruit vooral plezier en voldoening kunt halen. Niet alleen op de les of repetitie, maar juist ook zonder mij.

In de individuele lessen duiken we samen in een zee van informatie en experimenteren. Je probeert alles uit wat je aangereikt krijgt en dan komt vanzelf naar voren welke benadering jou het best ligt. Ik probeer altijd een vertrouwde en veilige sfeer te creëren zodat je je vrij voelt om te ontdekken waar je krachten liggen. De uitdaging zal er ook zeker zijn!

Marije Heemskerk is als klassieke zangers, met bijvak piano, afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem. In haar loopbaan heeft ze als uitvoerend musicus gewerkt met onder andere Hans Grotenbreg, Rob Vermeulen, Arno Vree, Cornelia Burgers, John English, Marc Buijs, Ko Zwanenburg, Fredrike de Winter, Martje van Damme, Irina Levin en Alex Davies. Daarnaast geeft Marije zang- en pianoles en leidt zij verschillende (project)koren. Ze is zangeres en componist van Misses Nilsson.

Marre Leussink
Marre Leussink Rhedelijk Cultureel

Ondersteuning communicatie en afdeling Onderwijs

Ik ben Marre Leussink. Ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij Rhedelijk Cultureel. Ik ondersteun de stichting in communicatie, redactie en productie.

Ook ben ik het nieuwe aanspreekpunt wat betreft informatie en boekingen vanuit het onderwijs. Ik vind het fijn onderdeel te zijn van dit culturele bolwerk en geef graag mijn bijdrage aan het geheel. Aangenaam kennis te maken!


Teatske Heidstra

Docent theater

Sinds 2005 werk ik als theaterdocent, trainingsacteur en actrice. In al mijn werk gebruik ik mijn lijf en stem. Daar liggen voor mij de antwoorden op de vele vragen die ik heb en altijd zal hebben. De theatervloer is voor mij een plek om te onderzoeken en te ontdekken. Als docent zoek ik naar dat wat raakt. Wanneer gaat iets stromen en wanneer komt er energie vrij.

Bob Kessels

Docent drums

Mijn naam is Bob Kessels, 24 jaar en afkomstig uit Geleen, Zuid-Limburg. Na eerst 3 jaar in Heerlen aan de Popartiestenopleiding van het Arcus College te hebben gestudeerd werd ik in 2014 aangenomen op de Rockacademie in Tilburg.

Sinds mijn 14de speel ik in bandjes en treed ik geregeld op. Inmiddels doe ik ook veel invalwerk, zo ben ik onder andere vaste invaller bij Hard2Get (bekend van The Voice). Daarnaast ben ik ook vaker met soloprojecten bezig, zo bracht ik in juli 2018 mijn eerste drumvideo uit.

Vanaf 2013 ben ik ook toegewijd docent aan de Sound Academy Maastricht, waar ik met veel plezier lesgeef. Sinds 2016 doe ik dat ook als invaller bij meerdere drumscholen in Noord-Brabant en ik ben blij om die passie voor het drummen nu ook bij Rhedelijk Cultureel te mogen uiten!


Lisanne Kooij Rhedelijk CultureelLisanne Kooij

Docent theater

In mijn wereld van theater is alles mogelijk en alles speelbaar! Ik werk vanuit de speler en zorg dat er altijd een connectie is tussen spel en speler. Ik hou van humoristische stukken met hier en daar een vleugje ontroering. Ik daag je uit om jezelf en je talenten te ontdekken tijdens mijn lessen en regies. Want het is toch heerlijk om zo nu en dan heel even de realiteit te ontvluchten!

Jet MineurJet Mineur Rhedelijk Cultureel

Docent piano, zang en kinderkoor

Iedereen die kan voelen kan ook muziek maken. Tijdens mijn lessen probeer ik een zo veilig mogelijke sfeer te creëren, waarin de leerling zelf kan ontdekken wat hij of zij wil leren. Uiteraard komen er wel basisvaardigheden aan bod (vingerzetting, noten lezen), maar verder bepaald de leerling wat we in de lessen doen. Plezier is het belangrijkste! Ik speel piano sinds ik vijf jaar ben en studeer momenteel nog aan het conservatorium (pop&jazz) in Arnhem voor zang en piano en geef zelf al les sinds mijn 14de. Als de leerling ook van zingen houdt, zou deze bij mij dus ook goed kunnen leren hoe je jezelf kunt begeleiden op de piano.

Thomas PropsThomas Props - Rhedelijk Cultureel

Docent drums

Met al meer dan 15 jaar ervaring in verschillende muziekstijlen, is er bij Thomas altijd wat te doen. Plezier hebben en het leren van drums op basis van persoonlijke doelen staan bij hem centraal. Ook is hij een ijverige sessiemuzikant, dus is er altijd sprake van een praktijkgerichte aanpak.

 Annelies Rijk - Rhedelijk CultureelAnnelies Rijk

Docent viool en piano

In 2016 studeerde ik af als violiste en altvioliste aan Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Verder studeerde ik daar bijvak zang en piano. Al sinds 2012 geef ik met veel plezier muziekles aan kinderen en volwassenen. Van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. 🙂

Ik geef les in viool, altviool en piano (klassiek). Ook geef ik graag piano-zangles en daarbij muziekoriëntatieles aan jonge kinderen. Mijn lesmethode stem ik altijd af op de leerstijl en wensen van de leerling. Ik hoop dat mijn leerlingen zich door mijn lessen zowel muzikaal en ook als mens kunnen ontwikkelen.

Luuk Stap Rhedelijk CultureelLuuk Stap

Docent basgitaar

Muziek is mijn leven. Ik luister elke dag muziek en ik speel elke dag muziek. Het is een levensstijl geworden. Ik heb veel podium ervaring en ook al enige ervaring in het lesgeven van basgitaar. Ik speel naast bas ook piano en tenor saxofoon. Hierdoor heb ik een brede kijk op muziek en kan ik dit beter toepassen op mijn eigen instrument (basgitaar).

Simon Versteeg
Simon Versteeg - Rhedelijk Cultureel

Docent theater

Hoi ik ben Simon! Het theater is voor mij een plek waar alles kan. Lachen, huilen, fantaseren, eerlijk zijn… Ik vind het fantastisch om een publiek mee te nemen in een verhaal. Heb je zin om mee te doen?

Mirjam van Wijk Rhedelijk CultureelMirjam van Wijk

Docent koren

In mijn lessen en repetities bied ik iedereen graag de tools aan om je op je eigen niveau te ontwikkelen. Bij koorrepetities vind ik het belangrijk dat we plezier beleven aan het samen zingen, elkaar ontmoeten en ontdekken hoe we kunnen klinken als koor, want samen kun je meer dan alleen!

Als jij ook Rhedelijk Cultureel bent dan houden we je graag op de hoogte van onze leuke en spannende activiteiten.

Schrijf je daarom snel in en je zult niets missen! :-)

Lees onze Privacybeleid.

Schrijf je nu in!